Adres en route

adres De Vallei
Weigeliadal 3,
2317 JA in Leiden

ROUTEBESCHRIJVING  DE VALLEI   

Bus:
Vanuit het centraal station rijden de bussen 3 en 4 samen 4 maal per uur naar de Merenwijk. Er is een halte aan de voorkant en achterkant van het station.
Uitstappen Merenwijk, halte Broekweg. Kijk naar het fietspad met de wilgentenen en loop dan in noordelijke richting het fietspad (Broekweg) op. Eerste bruggetje rechtsaf, derde huis Links.

Fiets:
Aan de achterkant van het station, aan de rechterkant kun je een openbaar vervoer fiets huren. Sla dan aan de achterkant van het station rechtsaf, bij de stoplichten oversteken, rechtsaf, linksaf en blijf het fietspad aan de linkerkant van de Schipholweg volgen. Daarna sla je linksaf om de brug over het water over te gaan. Steeds houd je de spoorrails aan je linkerhand. Je vervolgt dit fietspad (Broekweg) door de woonwijk, steeds rechtdoor. Nadat je de rondweg overgestoken bent sla je bij het eerste bruggetje rechtsaf, derde huis links.

Auto:

Vanuit Amsterdam:

Volg de A4 richting Rotterdam. Neem de afslag Hoogmade, Leiden-Noord. Ga aan het einde van de afslag rechtsaf.  Bij de rondonde linksaf. Ga bij de volgende rotonde rechtdoor, richting Leiderdorp/ leiden noord ( 11 kilometer rijdt je op een parallel weg langs de A4).

Eerste rotonde rechtdoor. * tweede rotonde rechtdoor.  Bij het eerste stoplicht rechtdoor, over de brug, langs het Esso benzine station. Sla daarna rechtsaf richting Merenwijk. Tweede zijstraat rechts (T-splitsing). Vervolg de rondweg  tot het tweede bordje waar Dal op staat.  Sla daarbij rechtsaf het Gardeniadal in.

Ga na ongeveer 30 meter linksaf Petuniadal in, dan rijdt je tegen Weigeliadal aan. Sla nog even linksaf dan kom je op een woonerf , daar kun je parkeren.

Vanuit Den Haag

Volg de A4 richting Amsterdam. Neem de afslag Hoogmade, Leiden-Noord. Volg dan de borden Leiden-Noord Ga aan het einde van de afslag rechtsaf. Zie verder vanaf * route vanuit Amsterdam.

Vanuit Leiden:

Volg in Leiden steeds de borden Merenwijk

Er zijn vanaf de Willem de Zwijgerlaan twee afslagen naar de Merenwijk.

De Dalen liggen helemaal in het noorden van de Merenwijk, aan de buitenkant van de rondweg. Neem in de Merenwijk de RONDWEG, en volg de rondweg  tot het bordje waar alleen DAL op staat.  (Er is nog een ander bordje waar boven DAL nog drie andere namen staan, negeer dat bordje!)

Sla Gardeniadal in en ga na ongeveer 30 meter linksaf Petuniadal in, dan rijdt je tegen Weigeliadal aan. Sla linksaf dan kom je op een woonerf , daar kun je gratis parkeren.

Er zijn vanaf de Willem de Zwijgerlaan twee afslagen naar de Merenwijk.

Praktijk voor traumaverwerking en heling